BWP'ers in de prijzen onder de Spaanse zon

Afbeelding
Kashmir Van 'd Oude Pastory gereden door Michael Hughes
Dirk Caremans

Geen overwinningen voor BWP deze keer, maar wel heel wat combinaties in de top 5.

In Oliva werd het beste resultaat neergezet door Kashmir Van 'd Oude Pastory gereden door Michael Hughes. Deze combinatie werd 4e in de 1m50 Grand Prix. Kashmir stamt af van Thunder Van De Zuuthoeve x Sun Light van de Zuuthoeve uit de fokkerij van Vital Van Ham. (BWP-merrielijn 103).

 

Dit was niet de enige Thunder-nakomeling die een goed resultaat neerzette. In de 1m45-proef op zaterdag ging de 4e plaats naar Origi Van't Geyzeven en Mariano Martinez Bastida. Fokker Boudewijn Schepers combineerde Thunder met een merrie van Heureka de la Loge.

 

Op donderdag was er ook nog zilver voor een andere Origi. Deze keer Origi van de Zeshoek gereden door Enrique Gonzalez. Paul & Bastiaan Merckx maakten de combinatie van Marius Claudius x Eldorado van de Zeshoek TN uit BWP-merrielijn 59.

 

In Valencia werd er een 3e plaats genoteerd in de 1m40-proef op vrijdag voor Daan van Geel en Popeye van de Nachtegaele (Balpar de Trebox x Quickfeuer van Koekshof, fokker: Stal Nachtegaele/Marcel Jacobs).

 

En op zaterdag was er nog een 4e plaats voor Piergorgio Bucci en de BWP-goedgekeurde hengst Parfait van het Schaeck in de 1m45 rechtstreeks op tijd. Parfait stamt af van Comme il faut x Diamant de Semilly uit BWP-merrielijn 105.
Moeder Like a Diamond van het Schaeck presteerde zelf op 1m65-niveau. Parfait werd gefokt door Perry De Winter en wordt uitgebaat door Caroline Breeding Stallions.